Hej, jeg hedder Simon. Jeg underviser i akroyoga.

Kontakt:

+45 30273229 / simonsakroyoga@gmail.com / facebook

Jeg synes vi bør blive bedre til at lege og komme hinanden ved. Med min undervisning i akroyoga forsøger jeg at skabe et legende miljø med fokus på nærvær, samarbejde og kropsbevidsthed.

Gennem de sidste tyve år har jeg dyrket alt lige fra klatring og slacklining til swing dans og ultimate frisbee. Jeg har altid været glad for at bevæge mig. Derfor var det også stik imod min natur, at jeg gennem en årrække arbejdede i et marketingjob siddende på en kontorstol 37 timer om ugen. Jeg sad fast. Derfor sagde jeg op, rejste til Costa Rica og tog ind i regnskoven for at trække vejret og tænke over mit liv. Det endte med at blive en længere dannelsesrejse. Min historie har jeg skrevet om i et debatindlæg i Politiken.

I regnskoven begyndte jeg at undervise i akroyoga. Jeg kunne hurtigt mærke, at det her brændte jeg helt vildt for. Jeg forlod Costa Rica i 2016 og har lige siden undervist akroyoga hjemme i Danmark. Jeg underviser ugentlige akroyoga hold i København. Derudover underviser jeg idrætslærere i hele Danmark på kurset Akroyoga i Gymnasiet. Man kan også booke mig til at komme og lave en akroyoga workshop til som teambuilding for firmaer, til polterabend, etc. Kontakt mig for at høre nærmere.

Jeg er uddannet instruktør i partnerakrobatik og certificeret thai yoga massage terapeut.