Hej, jeg hedder Simon. Jeg underviser i akroyoga.

Kontakt:

+45 30273229 / simonsakroyoga@gmail.com / facebook

Jeg synes vi bør blive bedre til at lege og komme hinanden ved. Med min undervisning i akroyoga forsøger jeg at skabe et legende miljø med fokus på nærvær, samarbejde og kropsbevidsthed.

Gennem de sidste tyve år har jeg dyrket alt lige fra klatring og slacklining til swing dans og ultimate frisbee. Jeg har altid været glad for at bevæge mig. Derfor var det også stik imod min natur, at jeg gennem en årrække arbejdede i et marketingjob siddende på en kontorstol 37 timer om ugen. Jeg sad fast. Derfor sagde jeg op, rejste til Costa Rica og tog ind i regnskoven for at trække vejret og tænke over mit liv. Det endte med at blive en længere dannelsesrejse. Min historie har jeg skrevet om i et debatindlæg i Politiken og jeg holder også foredrag om min indre og ydre rejse.

Jeg har undervist akroyoga i Costa Rica, Nicaragua, USA og nu underviser jeg i Danmark. Jeg underviser ugentlige akroyoga hold i København. Derudover underviser jeg idrætslærere i hele Danmark og jeg laver akroyoga workshops til polterabend, fødselsdag, teambuilding for firmaer og lignende. Kontakt mig for at høre nærmere.

Jeg er uddannet instruktør i partnerakrobatik og certificeret thai yoga massage terapeut. Derudover har jeg deltaget på adskillige akroyogakurser og retreats.