Akroyoga i gymnasiet

Er du idrætslærer i gymnasiet? Vil du gerne give dine elever mere selvtillid? Større tryghed ved berøring og bedre samarbejdsevner? Så bliv instruktør i akroyoga.

På kurset “Akroyoga i gymnasiet” lærer du, hvordan man gennem en legende tilgang til bevægelse kan balancere med hinanden. Det kræver hverken erfaring med yoga eller akrobatik. Tilmeld dig alene, eller inviter dine kollegaer med.

Tak for et godt kursus! Jeg synes virkelig, det var en fantastisk dag. Kombinationen af kursus, e-bog og forslag til forløbsplan er bare så gennemført og nemt at gå til.

– Line, idrætslærer, Sankt Annæ Gymnasium

Kurset er målrettet gymnasiet, men idrætslærere på højskoler, efterskoler, m.v. er også velkomne og vil også få rigtig meget ud af kurset.

Akroyoga i gymnasiet
Du får et 6 timers kursus samt en 35-siders e-bog, der fungerer som klassesæt. Så kan du og eleverne selv arbejde videre efter kurset. E-bogen indeholder bl.a.:

  • links til 9 instruktionsvideoer, så du ikke glemmer øvelserne
  • forklaring af de typiske udfordringer ved de enkelte øvelser
  • variationer så undervisningen kan skaleres til forskellige niveauer
  • masser af opvarmningsøvelser
  • afsnit til eleverne omkring spotting, kommunikation og samarbejde
  • afsnit til dig som underviser omkring forløbsplan, didaktik, evaluering og drejebog

E-bogen kan frit bruges som klassesæt i op til 1 år. Ønsker man herefter fortsat at bruge den som klassesæt, så skal der indgås licensaftale med Simons Akroyoga (1 års licens koster herefter 400 kr., eller man kan forlænge i 3 år til 1000 kr.).

Tid og sted
Vælg imellem:

  • Århus: fredag d. 21. februar 2020 kl. 9.00 – 15.00
  • Odense: onsdag d. 4. marts 2020 kl. 9.00 – 15.00
  • København: fredag d. 27. marts 2020 kl. 9.00 – 15.00

Pris
995 kr. (inkluderer både kursus og e-bog klassesæt med licens i 1 år). Hvis du framelder dig senest tre uger før kursusstart tilbagebetales beløbet.

Tilmelding
Begrænset antal pladser. Tilmelding og spørgsmål: simonsakroyoga@gmail.com

Jeg er ikke altid lige vild med at deltage i kurser, hvor jeg selv skal lære det praktiske over så mange timer… så jeg var lidt spændt på det. Men jeg synes for det første, at det var virkelig sjovt og lærerigt. For det andet, var der en virkelig god vekselvirkning mellem afprøvning af øvelser, snak om forskellige ting, pauser, osv. Så det føltes som om, tiden gik meget hurtigt.

– Line, idrætslærer, Sankt Annæ Gymnasium