Akroyoga

Akroyoga

Hvad er akroyoga? Akroyoga kombinerer yogaens nærvær med akrobatikkens samvær. Gennem akroyoga træner du ikke bare din fleksibilitet og balance, du træner også din evne til at stole på og kommunikere med andre. ‘Hvor kan jeg gå til akroyoga?’ spørger du måske. Bliv klogere på akroyoga undervisning i København med Simon eller fortsæt med at læse om akroyoga nedenfor.

Hvad er akroyoga?

Tillid

Det er ikke uden grund, at akroyoga kaldes ‘the yoga of trust’. Når vi giver slip på vores egen balance og lader en anden person løfte os op i luften, så kræver det tillid. Vi arbejder i akroyoga med at opbygge tillid hos hinanden. Her spiller spotteren en stor rolle. Spotteren er den tredje person, der står tæt på flyveren som en sikkerhed. Spotteren er klar til at gribe fat og justere, hvis flyveren kommer ud af balance.

Samarbejde

Akroyoga er lidt ligesom pardans. For at lykkes må vi samarbejde. ‘It takes two to acro,’ om man vil. Når vi dyrker akroyoga, udvikler vi vores evne til at samarbejde med mange forskellige mennesker. Kommunikation spiller her en afgørende rolle. Når vi sender signaler i akroyoga, så er det ofte lidt ligesom en føring i dans. Jo dygtigere vi bliver til at aflæse signalerne og reagere på dem, jo lettere bliver samarbejdet.

Legende yoga

Legen er for mig et af de vigtigste elementer i akroyogaen. Det er her, vi glemmer tid og sted. Det er her, vi griner og er kreative sammen. Akroyogaen kan hjælpe os med at finde fokus og være tilstede i et ellers travlt liv.

Thai yoga massage

Akroyoga består af to dele: solar og lunar. Solar er det aktive element. Her er både base og flyver aktive. Lunar er det terapeutiske element og inkluderer både thai yoga massage og flying therapeutics. Solar fylder mest i akroyoga undervisningen her i København.