Akroyoga begynderkursus

Starts 18. maj 2021
Ends 22. juni 2021

17:30 - 19:00

Hans Tavsens Park, Nørrebro

395 - 595 kr.

Et udendørs akroyogakursus for begyndere i København. Seks tirsdage i maj og juni 2021.

På begynderholdet i akroyoga lærer du de grundlæggende elementer. Alle kan være med. Det kræver hverken nogen særlig styrke eller fleksibilitet. Fokus er på, at alle får det sjovt og bliver udfordret. Vi skal lege med en masse partner øvelser og sjove akrobatiske stillinger i luften. Vi lærer at finde balance med og opbygge tillid til hinanden. Leg, teamwork og fællesskab er altid i fokus.

De fleste tilmelder sig alene, men du er selvfølgelig velkommen til at tilmelde dig sammen med nogen. Vi kommer til at arbejde meget i grupper af tre personer.

HVOR & HVORNÅR
Tirsdage kl. 17.30 – 19.00 i Hans Tavsens Park, Nørrebro. Kurset starter tirsdag d. 18. maj og fortsætter i seks uger.

PRIS
Den lave pris skyldes at vi måske bliver nødt til at aflyse en gang eller to, hvis det skulle regne.
Early bird før d. 18. april: 395 kr. (studerende) / 495 kr. (normal)
Late bird efter d. 18. april: 495 kr. (studerende) / 595 kr. (normal)

TILMELDING
Begynderkurset i akroyoga er udsolgt. For at komme på venteliste, så send en e-mail til simonsakroyoga@gmail.com Hvis der bliver en ledig plads, så får du besked. Du vil også få en e-mail, når tilmeldingen åbner til det næste begynderkursus.

FRAMELDING
Hvis du framelder dig før 18. april, så får du 100% refunderet.
Hvis du framelder dig imellem 18. april og 18. maj, så får du 50% refunderet.
Hvis du framelder dig efter 18. maj, så kan jeg desværre ikke refundere noget.

CORONA FORHOLDSREGLER
Vi skal passe på hinanden. Vi har tæt fysisk kontakt i akroyoga, og derfor har vi et særligt ansvar. Vi tager disse forholdsregler:

  • vi bliver hjemme, hvis vi har de mindste symptomer
  • vi spritter hænder før og efter undervisningen
  • vi begrænser antallet af personer vi er i kontakt med, dvs. at vi så vidt muligt undgår at skifte rundt mellem grupperne
  • vi holder afstand mellem grupperne
  • vi medbringer et gyldigt coronapas hver gang

Hvis du er i tvivl omkring hvordan corona vil blive håndteret på holdet, så tøv ikke med at kontakte mig på simonsakroyoga@gmail.com eller tlf. 30273229

“Nu har jeg snart gået til akroyoga hos Simon et år. Jeg har fået mere selvtillid og ikke mindst en meget større tillid til andre. Jeg er blevet fysisk stærkere og fået lov at udforske min krop, og alt det den kan, på ny. Vigtigst af alt, så har jeg haft det helt vildt sjovt og grint en masse. Jeg er blevet mere nærværende, jeg har lært at lege igen og så har jeg mødt en masse søde bevægelsesglade holdkammerater. Alt dette har kun været muligt på grund af Simons nærværende, omsorgsfuld og inspirerende personlighed.”

– Nanna