Akroyoga begynderkursus

Starts 8. september 2021
Ends 15. december 2021

19:15 - 20:45

Rådmandsgade 59, Nørrebro

690 - 1290 kr.

Et akroyogakursus for begyndere i København.

På begynderholdet i akroyoga lærer du de grundlæggende elementer. Alle kan være med. Det kræver hverken nogen særlig styrke eller fleksibilitet. Fokus er på, at alle får det sjovt og bliver udfordret. Vi skal lege med en masse partner øvelser og sjove akrobatiske stillinger i luften. Vi lærer at finde balance med og opbygge tillid til hinanden. Leg, teamwork og fællesskab er altid i fokus.

De fleste tilmelder sig alene, men du er selvfølgelig velkommen til at tilmelde dig sammen med nogen. Vi kommer til at arbejde meget i grupper af tre personer.

HVOR & HVORNÅR
Onsdage kl. 19.15 – 20.45 på Nørrebro. Kurset starter onsdag d. 8. september 2021.

PRIS, STUDERENDE
690 kr. / 1090 kr.

PRIS, ALLE ANDRE
790 kr. / 1290 kr.

halv/hel sæson
En halv sæson er 7 gange: d. 8. sept. – d. 27. okt. 2021
En hel sæson er 14 gange: d. 8. sept. – d. 15. dec. 2021

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at betale og samtidig sende en e-mail til simonsakroyoga@gmail.com Skriv at du ønsker at være med på “akroyoga begyndere”. Pladsen er din så snart betalingen er gået igennem. Mobilepay til 88370 eller bankoverførsel til MERKUR, reg. 8401, konto 0001297409.

FRAMELDING
Hvis du framelder dig før 1. august, så får du 100% refunderet.
Hvis du framelder dig imellem 1. august og 8. september, så får du 50% refunderet.
Hvis du framelder dig efter 8. september, så kan jeg desværre ikke refundere noget.

CORONA FORHOLDSREGLER
Vi skal passe på hinanden. Vi har tæt fysisk kontakt i akroyoga, og derfor har vi et særligt ansvar. Med vaccineudrulningen i Danmark, så kommer corona forhåbentlig kun til at spille en mindre rolle til efteråret. Det kan vi dog i skrivende stund ikke vide med sikkerhed. Hvis der ved kursets start skulle være særlige restriktioner for indendørs kontaktidræt, så kommer vi naturligvis til at følge dem.

Hvis du er i tvivl omkring hvordan corona vil blive håndteret på holdet, så tøv ikke med at kontakte mig på simonsakroyoga@gmail.com eller tlf. 30273229

“Nu har jeg snart gået til akroyoga hos Simon et år. Jeg har fået mere selvtillid og ikke mindst en meget større tillid til andre. Jeg er blevet fysisk stærkere og fået lov at udforske min krop, og alt det den kan, på ny. Vigtigst af alt, så har jeg haft det helt vildt sjovt og grint en masse. Jeg er blevet mere nærværende, jeg har lært at lege igen og så har jeg mødt en masse søde bevægelsesglade holdkammerater. Alt dette har kun været muligt på grund af Simons nærværende, omsorgsfuld og inspirerende personlighed.”

– Nanna

Gratis akroyoga intro

se næste