Let øvet kursus i akroyoga

Starts 8. september 2021
Ends 15. december 2021

17:30 - 19:00

Rådmandsgade 59, Nørrebro

690 - 1290 kr.

Et akroyogakursus for let øvede i København.

Onsdag bliver din nye favoritdag. Du ved akroyoga er sjovt og har lyst til at lære mere. Jeg sørger for, at skabe et trygt rum med plads til at lege og hvor alle bliver udfordret. Fra uge til uge tilføjer jeg stille og roligt flere elementer til din værktøjskasse. Vi lærer i fællesskab.

NIVEAU
Måske har du tidligere gået på et begynderhold i nogle måneder. Måske har du dyrket akroyoga i flere år. Det er ikke så vigtigt. Du kan både flyve, base og spotte grundlæggende elementer såsom star, straddle bat og shoulder stand. Måske har du endda leget en smule med forskellige flows såsom baby ninja star. Er du i tvivl om niveauet, så kontakt mig: simonsakroyoga@gmail.com

HVOR & HVORNÅR
Onsdage kl. 17.30 – 19.00 på Rådmandsgade 59, Nørrebro. Kurset starter onsdag d. 8. september 2021.

PRIS, STUDERENDE
690 kr. / 1090 kr.

PRIS, ALLE ANDRE
790 kr. / 1290 kr.

halv/hel sæson
En halv sæson er 7 gange: d. 8. sept. – d. 27. okt. 2021
En hel sæson er 14 gange: d. 8. sept. – d. 15. dec. 2021

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at betale og samtidig sende en e-mail til simonsakroyoga@gmail.com Skriv at du ønsker at være med på “akroyoga begyndere”. Pladsen er din så snart betalingen er gået igennem. Mobilepay til 88370 eller bankoverførsel til MERKUR, reg. 8401, konto 0001297409.

FRAMELDING
Hvis du framelder dig før 1. august, så får du 100% refunderet.
Hvis du framelder dig imellem 1. august og 8. september, så får du 50% refunderet.
Hvis du framelder dig efter 8. september, så kan jeg desværre ikke refundere noget.

CORONA FORHOLDSREGLER
Vi skal passe på hinanden. Vi har tæt fysisk kontakt i akroyoga, og derfor har vi et særligt ansvar. Med vaccineudrulningen i Danmark, så kommer corona forhåbentlig kun til at spille en mindre rolle til efteråret. Det kan vi dog i skrivende stund ikke vide med sikkerhed. Hvis der ved kursets start skulle være særlige restriktioner for indendørs kontaktidræt, så kommer vi naturligvis til at følge dem.

Hvis du er i tvivl omkring hvordan corona vil blive håndteret på holdet, så tøv ikke med at kontakte mig på simonsakroyoga@gmail.com eller tlf. 30273229

“Nu har jeg snart gået til akroyoga hos Simon et år. Jeg har fået mere selvtillid og ikke mindst en meget større tillid til andre. Jeg er blevet fysisk stærkere og fået lov at udforske min krop, og alt det den kan, på ny. Vigtigst af alt, så har jeg haft det helt vildt sjovt og grint en masse. Jeg er blevet mere nærværende, jeg har lært at lege igen og så har jeg mødt en masse søde bevægelsesglade holdkammerater. Alt dette har kun været muligt på grund af Simons nærværende, omsorgsfuld og inspirerende personlighed.”
– Nanna

 

Akroyoga begynderkursus

se næste