Øvet kursus i akroyoga

Starts 17. maj 2021
Ends 21. juni 2021

17:30 - 19:00

Hans Tavsens Park, Nørrebro

395 - 595 kr.

Et udendørs akroyogakursus for øvede i København. Seks mandage i maj og juni 2021.

Jeg er utroligt spændt på at skulle undervise jer. Jeg er også ydmyg. Nogle af jer har dyrket akroyoga i flere år. Andre af jer har måske kortere tids erfaring, men er meget lærenemme, ambitiøse og sulte på at lære nyt.

Du har sikkert ikke fået dyrket så meget akroyoga under corona. Fortvivl ej. Vi starter stille og roligt ud med en lille smule repetition af flows du måske kender. Planen er dog primært at introducere dig for helt nyt materiale. Det glæder jeg mig til, for det er her både du og jeg vil blive særligt udfordret.

NIVEAU
Du både baser, flyver og spotter flere forskellige flows. Din side star er super stabil på begge sider og med forskellige mennesker. Om du kan lave en perfekt 4 Step eller Cathrine’s wheel er ikke det vigtigste. Det er vigtigere, at du føler, at akroyoga falder dig naturligt, og du har mod på at blive ekstra udfordret. Er du i tvivl om niveauet, så kontakt mig: simonsakroyoga@gmail.com

HVOR & HVORNÅR
Mandage kl. 17.30 – 19.00 i Hans Tavsens Park, Nørrebro. Kurset starter mandag d. 17. maj og fortsætter i seks uger.

PRIS
Den lave pris skyldes at vi måske bliver nødt til at aflyse en gang eller to, hvis det skulle regne.
Early bird før d. 18. april: 395 kr. (studerende) / 495 kr. (normal)
Late bird efter d. 18. april: 495 kr. (studerende) / 595 kr. (normal)

TILMELDING
Tilmeld dig ved at betale og samtidig sende en email til simonsakroyoga@gmail.com Skriv at du ønsker at være med på “Øvet mandage”. Pladsen er din så snart betalingen er gået igennem. Mobilepay til 88370 eller bankoverførsel: MERKUR, reg.nr.: 8401, kontonr.: 0001297409

FRAMELDING
Hvis du framelder dig før 18. april, så får du 100% refunderet.
Hvis du framelder dig imellem 18. april og 17. maj, så får du 50% refunderet.
Hvis du framelder dig efter 17. maj, så kan jeg desværre ikke refundere noget.

CORONA FORHOLDSREGLER
Vi skal passe på hinanden. Vi har tæt fysisk kontakt i akroyoga, og derfor har vi et særligt ansvar. Vi tager disse forholdsregler:

  • vi bliver hjemme, hvis vi har de mindste symptomer
  • vi spritter hænder før og efter undervisningen
  • vi begrænser antallet af personer vi er i kontakt med (dvs. vi så vidt muligt undgår at skifte rundt mellem grupperne)
  • vi holder afstand mellem grupperne
  • vi medbringer et gyldigt coronapas hver gang

Hvis du er i tvivl omkring hvordan corona vil blive håndteret på holdet, så tøv ikke med at kontakte mig på simonsakroyoga@gmail.com eller tlf. 30273229

“Nu har jeg snart gået til akroyoga hos Simon et år. Jeg har fået mere selvtillid og ikke mindst en meget større tillid til andre. Jeg er blevet fysisk stærkere og fået lov at udforske min krop, og alt det den kan, på ny. Vigtigst af alt, så har jeg haft det helt vildt sjovt og grint en masse. Jeg er blevet mere nærværende, jeg har lært at lege igen og så har jeg mødt en masse søde bevægelsesglade holdkammerater. Alt dette har kun været muligt på grund af Simons nærværende, omsorgsfuld og inspirerende personlighed.”
– Nanna

Let øvet kursus i akroyoga

se næste