Polterabend med akroyoga

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Polterabend aktivitet i København med sjov, bevægelse og fysisk aktivitet

En aktiv polterabend for piger eller fyre i København. Akroyoga er både aktivt, anderledes og sjovt.

Skal du arrangere polterabend? Prøv noget nyt. Akroyoga forener elementer fra yoga, akrobatik og thai massage. Alle kan være med. Man behøver ikke nogen særlig styrke eller smidighed. Akroyoga er den perfekte aktivitet til polterabend hvis I gerne vil komme hinanden lidt ved, grine sammen og samtidig styrke jeres tillid til hinanden i gruppen.

Polterabend for piger i København

Polterabend involverer ofte alkohol. Det er ikke så foreneligt med akroyoga. I bedes derfor vente med eventuel indtagelse af alkohol til jeres polterabend til efter akroyogaaktiviteten.

Polterabend for kvinder i København

Varighed
En akroyoga workshop til jeres polterabend vil typisk vare 90 minutter. Men vi kan gøre det både længere og kortere ud fra jeres ønsker. Prisen forbliver den samme.

Sted
Udendørs på en græsplæne, hvis det er godt vejr. Ellers indendørs på yogamåtter. Som regel kan events holdes der hvor I er, men jeg kan også leje et lokale til os. Hvis arrangementet ikke holdes i København, så skal der tilføjes et transportgebyr.

Pris
9 personer eller færre: 1595 kr.
10 personer eller flere: 2195 kr.
Hvis jeg skal leje et lokale til os, så skal der lægges 500 kr. til i lokaleleje.

Kontakt
Hvis I er interesseret i en flyvende og alternativ polterabend oplevelse, så kontakt mig: +45 30273229 / simonsakroyoga@gmail.com

Teambuilding med akroyoga

se næste