Teambuilding med akroyoga

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Teambuilding i København. Samarbejde, tillid og leg. Det er de primære elementer i et akroyoga teambuilding event.

Skal du arrangere firmaevent, polterabend, fødselsdag, eller noget helt fjerde? Akroyoga fungerer glimrende til teambuilding. I kommer hinanden ved, I samarbejder og I får helt sikkert fyret op under nogle endorfiner.

Skab en god gruppe med teambuilding

Alle kan være med, ung som gammel, kvinde som mand, fleksibel som ufleksibel. I behøves hverken have erfaring med yoga eller akrobatik.

Jeg skræddersyr et event ud fra jeres ønsker. Fokus kan enten ligge på det aktive, fysiske og akrobatiske eller det mere terapeutiske og afslappende.

Teambuilding acroyoga

Hvis du er interesseret i en flyvende, anderledes og aktiv oplevelse til dit næste event, så kontakt mig: +45 30273229 / simonsakroyoga@gmail.com

PRIS, PRIVATE:
9 personer eller færre: 1595 kr.
10 personer eller flere: 2195 kr.

PRIS, FIRMAER:
15 personer eller færre: 2995 kr.
15-30 personer: 3995 kr.
30+ personer: 4995 kr.

Kontakt mig venligst angående lokation. Som regel kan events holdes der hvor I er, men jeg kan også leje et lokale til os (ikke inkluderet i ovenstående priser). Hvis arrangementet ikke holdes i København, så skal der tilføjes et transportgebyr.

Et akroyoga-arrangement tager typisk halvanden time, men vi kan gøre det både kortere og længere ud fra jeres ønsker. Prisen forbliver den samme.

Privatundervisning i akroyoga

se næste