Thai Yoga Massage

Thai yoga massage and acroyoga are part of lunar acroyoga

Hvad er thai yoga massage?

Thai yoga massage er en dynamisk version af den traditionelle thai massage mange kender fra Thailand. Behandlingen foregår på en behagelig madras på gulvet, hvor behandleren bruger hele sin krop og bevæger sig nærmest som i en dans rundt om dig.

En nærværende berøring og langsomme, rytmiske bevægelser bringer dig i en ekstremt afslappet tilstand. Det gør kroppen modtagelig og muliggør en endnu mere dybdegående massage.

Du er fuldt påklædt og der bruges ikke olie.

Flying therapeutics

Her er en kort sekvens i flying therapeutics og thai yoga massage. Flying therapeutics er valgfrit og ikke nødvendigvis en del af en thai yoga massage behandling. Videoen starter med flying therapeutics og slutter (3.50 min. inde i videoen) med thai yoga massage.

I videoen skifter giver og modtager roller undervejs, men når du får en behandling er du naturligvis kun modtager og kan slappe helt af.

Virker det?

Jeg lover ingen mirakler. Til gengæld lover jeg at du efter en behandling fra mig som minimum føler dig væsentlig mere afslappet og afstresset og mærker et øget velbehag.

Hvem egner det sig til?

Alle der vil gøre noget godt for deres krop og sind. Måske du har et drænende kontorjob og har brug for ny energi. Måske er du enormt fysisk aktiv og har brug for at finde ro og balance i kroppen.

Visse personer skal være ekstra opmærksomme. Giv mig besked på forhånd, hvis du er hybermobil, er nyligt opereret, lider af forhøjet blodtryk, har hjerteproblemer eller hudproblemer eller har andre lidelser der kan være relevante.

Pris

600 kr. for 1 time

Du er i trygge og kompetente hænder. Jeg er uddannet fra det internationalt anerkendte Sunshine Network i Grækenland. Derudover har jeg gennem længere tid praktiseret thai yoga massage som en del af min akroyogaundervisning. Hvis du efter behandlingen ikke er tilfreds får du pengene retur.

Gavekort

Mangler du en gaveidé? Jeg kender ikke mange som ikke ville blive enormt glade for at få et gavekort til massage. Jeg sender dig et gavekort via e-mail som du kan printe og give til en thai yoga massage behandling til én du holder af.

Book behandling

Kontakt mig for spørgsmål og bookning: +45 3027 3229 / simonsakroyoga@gmail.com