Akroyoga i Gymnasiet

Akroyoga kursus for idrætslærere i gymnasiet

Er du idrætslærer i gymnasiet? Vil du gerne give dine elever mere selvtillid? Større tryghed ved berøring og bedre samarbejdsevner? Så bliv instruktør i akroyoga.

På kurset “Akroyoga i gymnasiet” lærer du, hvordan man gennem en legende tilgang til bevægelse kan balancere med hinanden. Det kræver hverken erfaring med yoga eller akrobatik. Tilmeld dig alene, eller inviter dine kollegaer med.

Tak for et godt kursus! Jeg synes virkelig, det var en fantastisk dag. Kombinationen af kursus, e-bog og forslag til forløbsplan er bare så gennemført og nemt at gå til.

– Line, idrætslærer, Sankt Annæ Gymnasium

Kurset er målrettet gymnasiet, men idrætslærere på højskoler og efterskoler, yogalærere, gymnastikundervisere og fysioterapeuter er også velkomne og vil også få rigtig meget ud af kurset.

Akroyoga i gymnasiet
Du får et 6 timers kursus samt en 35-siders e-bog, der fungerer som klassesæt. Så kan du og eleverne selv arbejde videre efter kurset. E-bogen indeholder bl.a.:

  • links til 9 instruktionsvideoer, så du ikke glemmer øvelserne
  • forklaring af de typiske udfordringer ved de enkelte øvelser
  • variationer så undervisningen kan tilpasses forskellige niveauer
  • masser af opvarmningsøvelser
  • afsnit til eleverne omkring spotting, kommunikation og samarbejde
  • afsnit til dig som underviser omkring forløbsplan, didaktik, evaluering og drejebog

Tid og sted
Jylland
Mandag d. 24. april 2023 kl. 9.00 – 15.00 i Århus

Sjælland
Mandag d. 23. oktober 2023 kl. 9.00 – 15.00 i København

Hvis du ikke kan nogle af disse datoer, så kontakt mig for at høre om muligheden for at jeg kommer ud til jeres gymnasium og udbyder kurset lokalt. E-mail: simonsakroyoga@gmail.com

Pris
1495 kr. Eller kun 1195 kr./person, hvis I tilmelder jer to eller flere personer sammen.
Prisen inkluderer både kursus og e-bog klassesæt. Hvis du framelder dig senest tre uger før kursusstart tilbagebetales beløbet.

Tilmelding
Begrænset antal pladser. Tilmelding og spørgsmål: simonsakroyoga@gmail.com

Jeg er ikke altid lige vild med at deltage i kurser, hvor jeg selv skal lære det praktiske over så mange timer… så jeg var lidt spændt på det. Men jeg synes for det første, at det var virkelig sjovt og lærerigt. For det andet, var der en virkelig god vekselvirkning mellem afprøvning af øvelser, snak om forskellige ting, pauser, osv. Så det føltes som om, tiden gik meget hurtigt.

– Line, idrætslærer, Sankt Annæ Gymnasium