Acroyoga in high school

- not specified -

- not specified -

Hele landet

9495 kr.

The following information is in Danish. It is aimed at Danish high school teachers who are interested in bringing acroyoga into their physical education classes.

Er du idrætslærer i gymnasiet? Vil du gerne give dine elever mere selvtillid? Større tryghed ved berøring og bedre samarbejdsevner? Så bliv instruktør i akroyoga.

På kurset “Akroyoga i gymnasiet” lærer du, hvordan man gennem en legende tilgang til bevægelse kan balancere med hinanden. Det kræver hverken erfaring med yoga eller akrobatik. Tilmeld dig alene, eller inviter dine kollegaer med.

Tak for et godt kursus! Jeg synes virkelig, det var en fantastisk dag. Kombinationen af kursus, e-bog og forslag til forløbsplan er bare så gennemført og nemt at gå til.

– Line, idrætslærer, Sankt Annæ Gymnasium

Kurset er målrettet gymnasiet, men idrætslærere på højskoler og efterskoler, yogalærere, gymnastikundervisere og fysioterapeuter er også velkomne og vil også få rigtig meget ud af kurset.

Akroyoga i gymnasiet
Du får et 6 timers kursus samt en 35-siders e-bog, der fungerer som klassesæt. Så kan du og eleverne selv arbejde videre efter kurset. E-bogen indeholder bl.a.:

  • links til 9 instruktionsvideoer, så du ikke glemmer øvelserne
  • forklaring af de typiske udfordringer ved de enkelte øvelser
  • variationer så undervisningen kan tilpasses forskellige niveauer
  • masser af opvarmningsøvelser
  • afsnit til eleverne omkring spotting, kommunikation og samarbejde
  • afsnit til dig som underviser omkring forløbsplan, didaktik, evaluering og drejebog

Tid og sted
Jeg kommer gerne ud til jeres gymnasie for at undervise idrætslærergruppen. Kurset varer 6 timer, men kan gøres kortere, hvis det ønskes. Skriv til mig, så finder vi ud af noget: simonsakroyoga@gmail.com

Pris
Gruppeprisen for kurset er 9.495 kr. Det vil sige, hvis I for eksempel er 10 lærere, så svarer det til 950 kr. per person. Er I meget få idrætslærere på jeres skole, så overvej at spørge idrætslærerne på andre gymnasier i jeres område om de vil være med. Så kan I dele udgifterne. Prisen inkluderer kursus, e-bog klassesæt og transport (jeg kommer til jer).

Spørgsmål
Skriv eller ring til mig, hvis du er nysgerrig: simonsakroyoga@gmail.com / +45 30273229

Jeg er ikke altid lige vild med at deltage i kurser, hvor jeg selv skal lære det praktiske over så mange timer… så jeg var lidt spændt på det. Men jeg synes for det første, at det var virkelig sjovt og lærerigt. For det andet, var der en virkelig god vekselvirkning mellem afprøvning af øvelser, snak om forskellige ting, pauser, osv. Så det føltes som om, tiden gik meget hurtigt.

– Line, idrætslærer, Sankt Annæ Gymnasium

Private lessons in acroyoga

read next